Την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ» (Αν.ασυγκρότηση-Ο.ργάνωση-Δ.ημιουργία-Ό.ραμα-Σ.τόχος)
Τριφυλίας και του προγράμματός του έκανε 19-04-2019  το απόγευμα, στο CINELUX στα Φιλιατρά, ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Λεβεντάκης «ξεδίπλωσε» το όραμά του για το Δήμο Τριφυλίας:
«Τέτοια συνάντηση δεν έχει ξαναγίνει, σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω
και όλους εσάς που είστε εδώ σήμερα. Στις 26 Μαΐου είναι η στιγμή να τα αλλάξουμε όλα και αυτή την εντολή θα τη δώσετε εσείς, οι άντρες και οι γυναίκες της Τριφυλίας.
Δεν είμαστε εδώ για να αναλύσουμε το παρελθόν, δεν είμαστε εδώ για να χάσουμε χρόνο με αυτά που δεν έγιναν.
Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις για ένα καλύτερο αύριο. Ένα καλύτερο αύριο πρώτα από όλα για τα παιδιά μας και μετά για όλους εμάς.
Ο τόπος μας σήμερα μας θέλει ενωμένους.Την πρωτοβουλία αυτή την πήρα πρώτα απ’ όλα, γιατί δεν μπορώ άλλο να βλέπω την Τριφυλία μας να μαραζώνει, την ώρα που οι άλλοι Δήμοι στη γειτονιά μας αναπτύσσουν τις υποδομές τους, τον τουρισμό τους, την τοπική οικονομία τους.
Στις 14 Αυγούστου του 2018 πήρα την απόφαση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Όλο αυτό τον καιρό γύρισα την Τριφυλία απ’ άκρη σ’ άκρη.
Μίλησα με τους ανθρώπους της, με όλους εσάς, είδα τα προβλήματά μας, γνώρισα τις ελλείψεις μας και κατάλαβα τις ανάγκες μας.
Αγροτικό δίκτυο παραμελημένο, ακατάλληλο δίκτυο ύδρευσης, ανεξέλεγκτες χωματερές, ακατάλληλοι παιδότοποι, είναι ένα μικρό δείγμα. Ο Δήμος μας πρέπει και μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτές τις ανάγκες. Ο Δήμος πρέπει να αποκτήσει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών του, κι αυτό αποτυπώνεται στο πρόγραμμα που θα σας παρουσιάσουμε.
Το πρόγραμμά μας είναι αξιόπιστο, είναι ρεαλιστικό, είναι υλοποιήσιμο.
Και αφορά τους τομείς της τοπικής οικονομίας,της παιδείας, των υποδομών, των δικτύων και της ασφάλειας. Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες του προγράμματός μας.
Πάμε δυνατά… Πάμε δυνατά… Δεν υπάρχει άλλο όνειρο… Δεν υπάρχει άλλο όραμα… Δεν υπάρχει άλλη νεολαία σαν τη νεολαία της Τριφυλίας. Είμαστε παιδιά της ίδιας μάνας. Παιδιά του ίδιου τόπου. Αυτού του τόπου, που πέρασε τα τελευταία χρόνια μεγάλες φουρτούνες, δοκιμάστηκε, αλλά άντεξε και σώθηκε. Έφτασε η στιγμή η Τριφυλία να βρει το ήσυχο λιμάνι της. Σας μιλάω από την καρδιά μου, όπως πάντα έκανα. Τα καλύτερα έρχονται. Στις 26 Μαΐου γυρίζουμε σελίδα. Ξεκινάμε από την αρχή. Για το μέλλον των παιδιών μας. Σας πρότεινα ένα σχέδιο και ένα όραμα.
Πάνω απ’ όλα σας ζητώ να πιστέψετε στο εαυτό σας, στον πλούτο της Τριφυλίας μας. Το σχέδιο που προτείνουμε μπορεί να οδηγήσει την Τριφυλία στο αύριο. Το όραμα που προτείνουμε μπορεί να μας ενώσει όλους. Και όταν ενωθούμε και πιστέψουμε στον εαυτό μας, μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Η μεγάλη μάχη, για τη μεγάλη αλλαγή, τώρα ξεκινάει. Οι εκλογές στις 26 Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών. Ήρθε η ώρα να χτίσουμε ένα συμβόλαιο εμπιστοσύνης, που θα στηρίζεται στην αξιοκρατία και την εργατικότητα. Καλώ στο βήμα όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τους οποίους θέτω στην κρίση σας. Είναι όλοι καταξιωμένοι στην κοινωνία μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Αυτοί οι άνθρωποι θα εκπροσωπήσουν την επόμενη μέρα όλους εσάς. Αυτοί οι άνθρωποι θα δώσουν τις μεγάλες μάχες μαζί μου, για τη μεγάλη αλλαγή. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ξέρουμε πολύ καλά που πάμε. Μπορούμε να πάμε, επιτέλους, την Τριφυλία μπροστά, δίνοντας ευκαιρίες στα παιδιά των σκληρά εργαζόμενων πολιτών αυτού του τόπου να ζήσουν καλύτερα από τους γονείς τους. Αυτή την Τριφυλία αξίζουμε, διότι αξίζουμε καλύτερα. Ζητώ τη δική σας ισχυρή εντολή, το μέλλον το τόπου είναι στα χέρια σας».

https://www.youtube.com/watch?v=rtLqcvNyLt8